Architect

De online deuradviseur! Aan de hand van een aantal vragen adviseren we u met deze tool welke deur geschikt is voor uw specifieke situatie.

Start de online deuradviseur
Thermicroll spiraalroldeur

BIM-modellen en STABU-teksten

BMP staat voor ondersteuning van het begin van het bouwproces, tot ver na ingebruikname van het nieuwe pand. Met onze jarenlang opgebouwde specialistische kennis kunnen wij u adviseren op basis van de wensen en eisen van elk project.

Wilt u in uw bouwproject gebruik maken van onze snelroldeuren, en heeft u vooraf of tijdens de ontwerpfase meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring en bieden u individuele begeleiding en vrijblijvend advies over onze hoogkwalitatieve snelroldeuren om van uw bouwproject een succes te maken.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Advies over uitvoeringsvarianten en combinatiemogelijkheden
  • Advies over individueel design
  • Technische ondersteuning
  • Een aangepaste specificatie, indien deze niet overeenkomt met uw wensen.
  • Overige vragen

Eerst even de productgegevens of de STABU bestektekst doornemen? Kijk bij de specifieke deur onderaan de pagina voor het downloaden van STABU-bestekteksten en de BIM-modellen of download de volledige BIM-bibliotheek.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van ons en onze deuren? Laat dan je contactgegevens achter.

Neem contact op.

Dynamicroll®

De Dynamicroll® is onze meest veelzijdige en meest verkochte snelloopdeur. Deze alleskunner is zowel binnen als buiten en in vrijwel elke sector inzetbaar.

Bekijk Dynamicroll®

Pack®

De snelle vouwdeur is ijzersterk, betrouwbaar en snel: de ideale oplossing voor grote, drukke doorgangen in de zware industrie waar veiligheid belangrijk is.

Bekijk Pack®

Thermicroll®

Thermicroll® spiraalroldeuren zijn prijstechnisch zeer competitief en leveren de beste prestaties op het gebied van snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid

Bekijk Thermicroll®

Dynadry®

De Dynadry® is de snelroldeur voor vochtige ruimten. De deur voorkomt druppels in de dagopening en hevige vochtophoping aan het frame.

Bekijk Dynadry®

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze