De beste snelroldeur voor uw industrie

Building a highway to the future

Vanaf onze oprichting is het onze missie geweest om uitstekende producten te produceren en service op hoog niveau te bieden aan al onze partners en klanten. Om wereldwijd een aanbieder van totaaloplossingen te worden, een specialist in deursystemen voor meerdere industrieën.

Download brochure

Flexibiliteit

De BMP Groep heeft altijd een oplossing. Het uitgebreide product portfolio binnen de groep biedt een overvloed aan keuzes. Daarnaast bieden we dankzij een eigen engineeringsafdeling maatwerk oplossingen die aan unieke behoeften van onze klanten voldoen.

Duurzaamheid

Zorg voor het milieu staat hoog op de kaart. Wij omarmen duurzaamheid en minimaliseren onze ecologische voetafdruk. Al onze producten helpen het energieverbruik en de kosten te verminderen. Ook worden bedrijfsactiviteiten door onze producten geoptimaliseerd. Tegelijkertijd gaan we partnerschappen aan om een efficiënter product portfolio te creëren, zodat we verder kunnen bouwen aan een groenere toekomst.

Innovatie

Het groeperen van onze merken brengt een divers en complementair scala aan vaardigheden, kennis en expertise samen. Het leidt tot innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten en diensten waar al onze partners en klanten van profiteren.

Danilo Benotto | Eigenaar en CEO

The BMP Group of Door Companies

Ontdek de voordelen van elke individuele productlijn.

BMP High Speed Doors

BMP High Speed Doors

Salco Industrial Doors

Thermicroll

BMP Stricker

HCR

Jamison

Jamotuf

We gaan voor groen!

Onze toewijding aan duurzaamheid komt niet alleen de planeet ten goede, maar draagt ook bij aan het creëren van een gezondere, veerkrachtigere toekomst voor onze klanten en gemeenschappen. Sluit u bij ons aan en maak een positieve impact. Vandaag en voor toekomstige generaties.

Meer informatie