De beste snelroldeur voor cleanrooms
Dynamicroll cleanroom snelroldeur bmp

Cleanrooms

Snelloopdeuren zijn een belangrijke toepassing in cleanrooms en drukgestuurde omgevingen, waar een hoge mate van reinheid en steriliteit vereist zijn. Vooral wanneer u de omgeving intensief gebruikt, is een goede cleanroomdeur essentieel.

De lucht in cleanrooms is vele malen schoner dan de lucht die we dagelijks inademen. U gebruikt veel energie om vervuiling als fijnstof, micro-organismen en chemische dampen uit de lucht te filteren. Om besmetting van naastgelegen ruimtes te voorkomen, houdt u de cleanroom vaak ook op overdruk. Om de kans op contaminatie zo laag mogelijk te houden en te voorkomen dat kostbare energie verloren gaat, is het belangrijk dat uw cleanroomdeur goed afsluit.

Een goed afsluitende deur is echter niet voldoende. Op het moment dat uw cleanroomdeur open gaat, zal de luchtdruk dalen, ontsnapt de gezuiverde lucht, en krijgt ongezuiverde lucht de kans om uw cleanroom binnen te dringen. Het is daarom ook belangrijk dat de uw cleanroomdeur snel en veilig open en dicht gaat, zodat de doorgang zo kort mogelijke tijd open staat.

Onze supersnelle en perfect sluitende cleanroomdeuren zijn hiervoor de ideale oplossing.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
BMP Dynamicroll cleanroomdeur

Toepassingen van onze cleanroomdeuren

BMP Nederland levert cleanroomdeuren voor sectoren waar cleanrooms en drukgeregelde omgevingen worden toegepast. Hierbij kunt u denken aan farmaceutische laboratoria en de voedingsmiddelenindustrie, maar ook de biotechniek en de halfgeleiderindustrie.

De Dynamicroll® Cleanroom is speciaal voor deze toepassingen ontworpen. De hoge snelheid en het slimme ontwerp van deze cleanroomdeur garanderen een optimale hygiëne en minimale luchtverplaatsing van en naar uw cleanroom. Ook bij dichtstand is de kans op drukverlies en contaminatie minimaal, dankzij de unieke, gepatenteerde magneetsluiting die zorgt voor een nagenoeg perfecte afdichting.

Onze zelfherstellende cleanroomdeuren zijn uitgevoerd met een PVC doek en optioneel geheel in RVS leverbaar. Voor optimale steriliteit is de frequentiegeregelde motor volledig weggewerkt in de snelroldeur. De Dynamicroll® Cleanroom voldoet hiermee aan de strengste eisen en kan dan ook probleemloos worden toegepast in farmaceutische en aseptische omgevingen.

Meer informatie?

Onze cleanroomdeuren bieden snelle, veilige en duurzame oplossingen voor uw bedrijfsproces. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie en eventueel een verwijzing naar een dealer die bij u past.

Gerelateerde Snelroldeuren