De beste snelroldeur voor Zware Industrie
BMP Megapack vouwdeur

Zware industrieën

Robuuste industrieën vragen om robuuste oplossingen. Als het gaat om deuren die grote openingen afdichten, zijn prestaties en betrouwbaarheid essentieel. BMP-deuren zijn gebouwd om onder zware omstandigheden te werken, krachtige wind en drukverschillen te weerstaan. Zware materialen en geavanceerde technologie maken deze deur perfect geschikt voor zware industrieën zoals luchtvaartindustrie, scheepswerven en vuilverwerking.

Vouwdeuren voor de luchtvaartindustrie en scheepswerven

Voor de luchtvaartindustrie en scheepswerven hebben wij de Megapack® vouwdeur. Deze deur is ontworpen om grote buitendeuropeningen af te sluiten. Een dubbel PVC deurblad en een gegalvaniseerd frame maken deze deur veilig, snel, bestand tegen sterke wind en betrouwbaar.

Het slimme ontwerp bespaart kostbare vloeroppervlakte en biedt energie-efficiëntie en weinig onderhoud. Daarnaast is de deur relatief snel en dus prettig in gebruik.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
Pack snelvouwdeur bmp

Snelle vouwdeuren voor vuilnisverwerking en grondverzet

Voor vuilnisverwerking en grondverzet adviseren wij de Pack® vouwdeuren. Deze deuren zijn robuust, snel en betrouwbaar.

De Pack bestaat uit een zelfdragend frame van gegalvaniseerd staal en een PVC doek dat is versterkt met horizontale buizen van staal. Deze buizen vallen in de conische geleiders, waardoor ze tijdens harde windstoten niet los kunnen komen.

Hierdoor is de Pack snelvouwdeur ijzersterk en kan het, afhankelijk van de grootte, windsnelheden aan tot wel 160 km/u.

Overige toepassingen in zware industrie

Voor kleine openingen in industriële gebouwen zijn Dynamicroll® snelroldeuren de beste oplossing. Mocht het een project in de voedingsindustrie zijn raden wij u de DynamicRoll® Food Inox aan.

Bent u werkzaam binnen de normale industrie? Bekijk dan ook eens de pagina over de industrie. Als er omgevingen binnen uw bedrijfsproces zijn, waar u specifieke eisen stelt aan hygiëne, dan is onze pagina over de voedingsindustrie interessant voor u.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze veilige en efficiënte deuren voor zware industrieën of wilt u weten hoe onze deuren uw pand energiezuiniger kunnen maken? Neem dan contact met ons. We informeren u graag over de mogelijkheden en verwijzen u indien gewenst naar een dealer die bij u past.

Gerelateerde Snelroldeuren

Pack®

De snelle vouwdeur is ijzersterk, betrouwbaar en snel: de ideale oplossing voor grote, drukke doorgangen in de zware industrie waar veiligheid belangrijk is.

Bekijk Pack®

Dynamicroll®

De Dynamicroll® is onze meest veelzijdige en meest verkochte snelloopdeur. Deze alleskunner is zowel binnen als buiten en in vrijwel elke sector inzetbaar.

Bekijk Dynamicroll®