De beste snelroldeur voor de logistiek
Dynamicroll snelroldeur bmp

Deuren voor de Logistiek

Uw logistieke processen draaien om effectiviteit, efficiëntie en vooral snelheid. Deuren zorgen echter voor vertraging in dit proces. Tegelijkertijd zijn ze onmisbaar, omdat ze uw personeel en goederen beschermen tegen tocht, vocht en kou.

Op het gebied van duurzaamheid spelen deuren ook een belangrijke rol en zijn ze nodig om te voldoen aan milieu-eisen vanuit de overheid.

Onze snelroldeuren garanderen veilige, effectieve en efficiënte logistieke processen.

Onze snelroldeuren bieden functionele oplossingen om veilige en gemakkelijke doorvoeroperaties te garanderen. De hoge snelheid van onze deuren zorgt voor zeer korte wachttijden en dus optimale snelheid en efficiëntie van uw logistieke proces. Ook voorkomt dit irritaties bij uw medewerkers omdat ze nauwelijks worden afgeremd in hun werk.

De met een frequentiegestuurde motor aangedreven deuren gaan automatisch dicht. Hiermee minimaliseren we het energieverlies en realiseren we tegelijkertijd een prettiger en gezonder klimaat in uw werkomgeving.

Bovenstaande eigenschappen dragen bij aan een optimaal logistiek proces en een prettige werkomgeving voor uw medewerkers.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
Snelroldeur bmp

Koelceldeuren

Snelloopdeuren zijn onmisbaar in uw koelcel. Vaak worden alleen koelceldeuren gebruikt, maar deze zijn minder geschikt voor intensief en snel gebruik. U verliest hierdoor kostbare tijd, waardoor uw koelceldeur vaak open blijft staan tijdens werkzaamheden. Dit levert tijdwinst op, maar u verliest veel energie.

Geïsoleerde snelloopdeuren zijn de oplossing. De Dynamicroll® en de Dynamicroll® Food Inox zijn uitstekend geschikt als deur in uw koelcel. Ze zijn supersnel, waardoor uw energieverlies minimaal is. Uitgevoerd met geïsoleerd doek, bieden ze bovendien uitstekende isolatie. Ook de afdichting draagt bij aan een minimaal energieverlies.

Indien er niet 24/7 gewerkt wordt, adviseren wij u om onze snelroldeuren te combineren met uw koelceldeur. Zo is uw koelcel altijd afgesloten en optimaal geïsoleerd en beschikt u dankzij onze snelroldeur over maximale snelheid en flexibiliteit wanneer dit nodig is.

Vriesceldeuren

Net als koelceldeuren, zijn ook vriesceldeuren vaak niet geschikt voor intensief en snel gebruik. Specifiek voor vriescellen hebben wij de Dynamicroll® Frigo 2 snelloopdeur. De perfecte afdichting van de deur en het dubbele doek, waartussen verwarmde lucht wordt gecirculeerd, zorgen voor een uitstekende isolatie en voorkomen sneeuwvorming in de vriescel. De frames van deze snelloopdeuren zijn leverbaar in RVS.

De Frigo 2 is bedoeld voor de buitenschil van de vriescel. Als afscheiding tussen twee ruimtes onder het vriespunt, is de Frigo 2 niet nodig. In deze gevallen adviseren we de Dynamicroll® met verwarmingselementen.

Overige toepassingen in de voedingsindustrie

Voor omgevingen waar minder strenge eisen gelden voor de voedselveiligheid, zijn ook de Dynamicroll® en de Pack toepasbaar. De laatste vooral bij grote doorgangen met een dagmaat tot 15 meter. Zowel de Dynamicroll® als de Pack zijn binnen en buiten te plaatsen.

Bent u werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie en zoekt u snelloopdeuren voor uw logistieke processen? Bekijk dan ook eens de pagina over logistieke deuren. Als er omgevingen binnen uw bedrijfsproces zijn, waar u specifieke eisen stelt aan luchtzuiverheid, dan is onze pagina over cleanroom toepassingen interessant voor u.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze veilige en robuuste snelroldeuren voor de voedingsmiddelenindustrie of wilt u weten hoe onze deuren uw koelcel of vriescel energiezuiniger kunnen maken? Neem dan contact met ons. We informeren u graag over de mogelijkheden en verwijzen u indien gewenst naar een dealer die bij u past.

Gerelateerde Snelroldeuren

Dynamicroll®

De Dynamicroll® is onze meest veelzijdige en meest verkochte snelloopdeur. Deze alleskunner is zowel binnen als buiten en in vrijwel elke sector inzetbaar.

Bekijk Dynamicroll®