De beste snelroldeur voor de detailhandel
snelroldeuren detailhandel

Detailhandel

In de detailhandel worden snelloopdeuren veelvuldig ingezet. Meestal om openbare ruimtes op een veilige manier te scheiden van aangrenzende magazijnen. Denk daarbij aan supermarkten en bouwmarkten.

Als ondernemer of manager in de detailhandel bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw personeel en uw klanten.

Onze flexibele snelloopdeuren zijn de ideale oplossing voor de detailhandel. Ze zorgen voor een veilige scheiding van verschillende ruimtes en voldoen aan alle mogelijke eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
snelroldeuren detailhandel

Snelroldeuren in de detailhandel

BMP High Speed Doors levert betrouwbare deuren voor de detailhandel, die zorgen voor optimale veiligheid, snelheid, duurzaamheid en isolatie.

Onze snelroldeuren openen en sluiten razendsnel en bevatten geen harde delen. Ze zijn volledig flexibel, waardoor ze zeer veilig zijn en de kans op letsel bij een incident minimaal is. Daarnaast bieden onze deuren bescherming tegen tocht en vocht, maar ook tegen geluidsoverlast van machines en verkeer zoals heftrucks en palletwagens. Dit zorgt voor een prettige en veilige omgeving voor uw personeel en klanten.

Om uw producten te beschermen kan de deur desgewenst ook uitgerust worden met een barrière tegen knaagdieren.

Compacte snelroldeur voor supermarkten

De Dynamicroll® One is de ideale deur voor de detailhandel. Met name voor supermarkten en winkels die kleine deuropeningen willen afsluiten. De Dynamicroll® One is een zeer slanke, compacte en bescheiden deur. Hierdoor is de snelroldeur geschikt voor kleine inbouwruimtes. Daarnaast is de deur, door het lage aantal componenten, prijstechnisch aantrekkelijk en zeer betrouwbaar.

Door het compacte ontwerp ziet de deur er esthetisch fraai uit, waarbij het bovendien mogelijk is het doek te bedrukken met uw logo of een andere print naar keuze.

Grotere snelroldeuren voor de detailhandel

Heeft u een snelroldeur nodig met meer opties, dan is de Dynamicroll® of de Dynamicroll® Food Inox een uitstekende keuze. De laatste is vooral interessant als er strenge hygiëne eisen gelden in uw werkomgeving. Ook deze beide deuren kunt u laten bedrukken met een print naar keuze.

Meer informatie?

Wilt u een nauwkeurige en vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op voor een verwijzing naar een dealer die bij u past.

Gerelateerde Snelroldeuren

Dynamicroll®

De Dynamicroll® is onze meest veelzijdige en meest verkochte snelloopdeur. Deze alleskunner is zowel binnen als buiten en in vrijwel elke sector inzetbaar.

Bekijk Dynamicroll®