De beste snelroldeur voor parkeergarages
Thermicroll Spiral Airflow

Parkeergaragedeuren

Parkeergaragedeuren moeten veilig, snel én betrouwbaar zijn. Daarnaast moeten ze ook in zekere mate inbraakwerend en, indien gewenst, luchtdoorlatend zijn. De Thermicroll® spiraaldeuren voldoen aan al deze eisen en worden dan ook veelvuldig en succesvol ingezet als parkeergaragedeuren.

Onze parkeergaragedeuren worden gebouwd volgens de huidige wetgeving en onder Europese normen. Ze zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik en dus uitermate betrouwbaar. Door gebruik van de beste materialen en slimste technieken, komen breuk en storingen zelden voor en zijn de onderhoudskosten laag.

Bij standaard preventief onderhoud gaan onze robuuste spiraaldeuren wel 1.000.000 cycli mee. De lage bedrijfskosten maken onze Thermicroll® parkeergaragedeuren een lonende investering die zichzelf snel terugverdient.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
Thermicroll spiraalroldeur

Toepassingen parkeergaragedeuren

Uiteraard vindt u onze betrouwbare Thermicroll® parkeergaragedeuren veel terug in parkeergarages. Onze deuren zijn echter ook uitstekend geschikt voor gebruik op luchthavens, zeehavens en bijvoorbeeld autowasserettes.

U kunt onze snelle parkeergaragedeuren zowel binnen als buiten toepassen. Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen en harde wind. Daarnaast zijn de deuren zeer compact en is het niet nodig de spiraalroller aan het plafond te bevestigen. Hierdoor kunt u onze parkeergaragedeuren ook toepassen in kleinere ruimtes en gebouwen met een niet-dragend plafond.

Wij leveren zowel dichte spiraalroldeuren als deuren met een open structuur. Dichte spiraalroldeuren zorgen voor goede thermisch-akoestische isolatie, terwijl parkeergaragedeuren met een open structuur een optimale luchtdoorstroom bieden. Dit laatste heeft als belangrijk voordeel, dat bijvoorbeeld uitlaatgassen niet in de ruimte blijven hangen.

Standaard zijn onze parkeergaragedeuren veerloos uitgevoerd met een lichtgordijn als beveiliging. Dankzij het spiraalwikkelsysteem zijn onze garagedeuren supersnel en zorgen ze voor een optimale doorvoer. Voor een nóg snellere doorvoer kunnen wij de sturing van onze deuren afstemmen met uw slagbomen en zijn ook verkeerslichten leverbaar.

Project:

Gemeente Almelo

Snelheid, efficiëntie en luchtdoorlatendheid staan centraal bij deze parkeergaragedeur, toegepast in Almelo door Voskamp Deurtechniek BV.
— Voskamp Deurtechniek BV

Overige toepassingen

Naast bovengenoemde toepassingen komt u onze parkeergaragedeuren ook tegen in de milieu- en composteringssector, de grote detailhandel, de industrie en de logistiek. U kunt onze Thermicroll® deuren zelfs als snelle koelceldeur gebruiken, hoewel we hiervoor meestal onze Dynamicroll® deuren met geïsoleerd doek adviseren.

Meer informatie?

Onze parkeergaragedeuren zijn prijstechnisch zeer competitief en bieden de beste prestaties op het gebied van snelheid, veiligheid en isolatie. Tegelijkertijd zijn ze esthetisch aantrekkelijk en uiterst betrouwbaar. Wilt u weten welke parkeergaragedeur voor u de beste oplossing is? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies en eventueel een verwijzing naar een dealer die bij u past.