Snelloopdeuren

In ieder bedrijfspand is er sprake van een constante stroom van zowel mensen als goederen. Net zoals met alles in uw bedrijf probeert u deze stroom te optimaliseren, en daar kan een snelloopdeur een grote rol in spelen. Snelloopdeuren verbeteren daarnaast zowel de hygiëne als de luchtkwaliteit en zorgen voor een forse energiebesparing door ruimtes kou-, warmte- of tochtvrij te houden. Hierdoor kan het plaatsen van een snelloopdeur een stap zijn in het duurzaam maken van uw bedrijfspand. Met als voordeel het besparen van energie en kosten.

Snelloopdeuren van BMP Nederland

De snelloopdeuren van BMP Nederland worden veelal toegepast in de volgende logistieke situaties:

  • Distributiecentrums
  • Koelcellen en vriescellen
  • Winkelpanden
  • Levensmiddelenindustrie
  • Hygiënische ruimten

Een snelloopdeur van BMP Nederland is flexibel en zelfherstellend. Dit is voordeliger doordat beschadigingen niet snel ontstaan en herstelwerkzaamheden die duur en tijdrovend zijn vermeden kunnen worden. Daarnaast zorgt de flexibiliteit van snelloopdeuren ook voor een betere veiligheid voor personen.

Duizenden euro’s besparen op energie? Wij berekenen vrijblijvend uw voordeel! Bereken uw voordeel
Duizenden euro’s besparen op energie? Wij berekenen vrijblijvend uw voordeel! Bereken uw voordeel

Bent u op zoek naar een snelloopdeur?

Bent u op zoek naar een snelloopdeur voor een bedrijf in de levensmiddelenindustrie dan valt te denken aan de Dynamicroll Food Inox of de Dynamicroll Cleanroom.

Beide snelloopdeuren hebben bijvoorbeeld standaard RvS kappen over de rol en motor om de ruimte zo steriel mogelijk te kunnen houden. Voor zeer koude ruimtes, zoals koelcellen en vriescellen, bieden wij de Dynamicroll Frigo 1 en 2, met een goed isolerend doek tot wel 3 cm dik.

Welke snelloopdeur u ook kiest, beide deuren zijn voorzien van verwarmde zijgeleiders en motor en hebben uiteraard een afdekkap om ijs- en sneeuwvorming te voorkomen. En dan zijn er nog de plaatsen waar vervoer van binnen naar buiten of andersom plaatsvindt. Hiervoor zijn weer hele andere zaken belangrijk, zoals de windbestendigheid van snelloopdeuren. Voor bijvoorbeeld hallen waar schepen worden gebouwd, vliegtuighangars en andere ruimtes waar grotere goederen verplaatst moeten worden bieden we de Megapack, die openingen tot maar liefst 35 bij 30 meter afsluit.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze

Klantspecifieke deuroplossingen

Verschillende eisen vragen om klantspecifieke deuroplossingen. Wilt u een prijs van één van onze deuren of voor een volledig project? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Snelloopdeuren worden ook wel industriedeuren, snelrolpoorten of snelroldeuren genoemd.

Gerelateerde Snelroldeuren