Energie besparen

energie besparen met snelloopdeur
“Onze, veelal BREEAM-gecertificeerde, duurzame gebouwen hebben veel doorgangen waar gedurende 24 uur per dag hef- en verzameltrucks hun werkzaamheden uitvoeren. Dan is een goede thermische scheiding absoluut onmisbaar”

Benieuwd hoe eenvoudig u energie kunt besparen?

Kou, vocht en ongewenste luchtstromen zorgen ervoor dat er veel energie in de vorm van warmte binnen uw bedrijfspand verloren gaat. Dit geldt met name voor grotere logistieke situaties met continu bewegende goederen- en mensenstromen.

Zonder doeltreffende maatregelen lopen de energiekosten onnodig hoog op. Ook is het voor het personeel natuurlijk een stuk fijner om te werken in een tochtvrije omgeving met een aangename temperatuur! Een snelroldeur biedt hierbij dé oplossing.

De snelroldeur sluit automatisch na een instelbare wachttijd en blijft dus nooit ongewenst lang open staan. Tevens beweegt de poort zeer snel, waardoor de opening efficiënt wordt geopend en weer wordt afgesloten. Dit bespaart veel energie.

Benieuwd wat u kunt besparen?

Vul onderstaand formulier in en onze specialist
neemt spoedig contact met u op

Wij sturen u alleen een e-mail als we u op het telefoonnummer niet kunnen bereiken
Onze snelloopdeur specialist neemt contact met u op via dit nummer
Geen zorgen, we gebruiken uw gegevens alleen om contact op te nemen i.v.m. de energie berekening. Wij delen geen informatie met andere partijen.Privacy statement

In 3 stappen duizenden euro’s besparen?

  • Vul het formulier in
  • We nemen contact op voor een korte inventarisatie
  • Besparingsplan op maat