De beste snelroldeur voor uw industrie

Wie wij zijn

BMP High Speed Doors is onderdeel van de BMP Group of Door Companies en ruim 25 jaar toonaangevend producent van snelroldeuren. Het hoofdkantoor is gevestigd in het noorden van Italië, waar zich ook de moderne, high tech productielocatie bevindt met een oppervlakte van maar liefst 30.000 m².

Jaarlijks produceert BMP ruim 15.000 snelroldeuren, die wereldwijd hun aftrek vinden via 320 verkooppunten in meer dan 30 landen. Daarmee mag BMP zich met recht dé specialist noemen op het gebied van industriële snelroldeuren. Wij zijn trots op onze producten en op ons bedrijf.

Het kantoor voor de Benelux is gevestigd in Beesd, Nederland. Vanuit deze locatie richten wij ons volledig op technische en commerciële ondersteuning van onze snelroldeuren-dealer ter plaatse.

Wat wij doen

BMP High Speed Doors distribueert hoogkwalitatieve snelroldeuren, die wij exclusief leveren via een uitgebreid dealernetwerk, dat we in breedste zin van het woord ondersteunen. Kwaliteit, deskundigheid en klantgerichtheid zijn hierin onze belangrijkste kernwaarden.

Duizenden euro’s besparen op energie? Wij berekenen vrijblijvend uw voordeel! Bereken uw voordeel
Duizenden euro’s besparen op energie? Wij berekenen vrijblijvend uw voordeel! Bereken uw voordeel

Al onze snelroldeuren staan garant voor:

Hogere efficiëntie

Snelroldeuren – de naam zegt het al – kunnen op hoge snelheid omhoog en omlaag verplaatst worden. Daardoor ervaren werknemers weinig tijdverlies en is de bescherming van mensen, producten en materialen optimaal gewaarborgd.

Betere veiligheid

De deuren voorkomen tocht en temperatuurwisselingen, waardoor een aangenamer werkklimaat ontstaat. En dankzij de uitgebreide veiligheidsopties is een veilige werkomgeving gegarandeerd.

Lagere kosten

Omdat een snelroldeur binnen enkele seconden open en dicht rolt, neemt het risico op een eventuele aanrijding met de deur aanzienlijk af. Bovendien is het warmteverlies zo minimaal. Dat merk je direct in je energierekening.

BMP Erwin van Horssen

Team van snelroldeurspecialisten

BMP High Speed Doors bestaat uit een klein, hecht team van gedreven specialisten. En dat laatste woord nemen wij heel letterlijk. Al onze mensen hebben namelijk uitgebreide kennis van onze producten. Dus wie van ons je ook spreekt, wij weten waar we het over hebben. Heeft u vragen over onze snelroldeuren? Dan kun je bij ons héle team terecht. Of het nu iemand is van de afdeling verkoop, de techniek of de directie. Wij helpen je graag én deskundig verder!

Hoogste kwaliteit

Wij leveren uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. En ook service staat hoog in ons vaandel. Daar gaan we heel ver in. Offertes ontvang je binnen een dag en we zijn bereikbaar voor directe ondersteuning bij montage, storingen en onderhoud. Ook bieden we regelmatig gratis uitgebreide trainingen aan en stellen we een online calculatietool beschikbaar waarmee de relevante benodigdheden rondom je deuren uit kunt rekenen. Bij BMP is vrijwel niets onmogelijk.

Persoonlijk contact

Onze klanten zijn de reden van ons bestaan. Persoonlijk contact vinden wij dan ook essentieel. Bij ons krijg je geen keuzemenu als je ons belt, maar direct iemand aan de lijn met verstand van zaken.

Direct de proef op de som nemen? Neem dan nu contact met ons op!

BMP Group of Door Companies

Het is reeds 25 jaar onze bedrijfsmissie om wereldwijd de toonaangevende deurenfabrikant te worden. De oprichting van de BMP Group of Door Companies is hierin een grote stap, die ons in staat stelt om nog dichter bij onze klant te staan.

De BMP Group bestaat uit meer dan 700 medewerkers in meer dan 20 branches wereldwijd en biedt één merkenfamilie aan al onze partners voor een verscheidenheid aan industrieën.

Meer informatie
Ons team

Maak kennis met onze specialisten

Marc

Marc van Vugt

+31 (0)6 25 23 12 18

Jan van Vugt BMPnederland

Jan van Vugt

+31 (0)6 53 48 65 68

Erwin

Erwin van Horssen

+31 (0)6 42 71 23 92

Gerart

Gerart Nijhoff

+31 (0)6 81 44 87 45

Maikel van Empel

+31 (0)6 25 34 44 73

Bart van der Ham

+31 (0)6 25 39 02 74

Vincent Keinemans

+31 (0)6 27 45 00 03

Project:

Fresenius; Emmer-Compascuum

De Dynamicroll® Cleanroom voldoet aan de strengste eisen en kan dan ook probleemloos worden toegepast in de farmaceutische industrie.
— Wisdom Entrance Solutions