De beste snelroldeur voor de industrie
Snelroldeur BMP

Industriedeuren

Industriedeuren zijn een belangrijk onderdeel in de procesoptimalisatie van uw bedrijf. Zowel in de normale als in de zware industrie worden industriedeuren gebruikt om het klimaat van de werkomgeving te beheersen en vervuiling buiten of juist binnen te houden. Bovendien moeten bedrijven voldoen aan strenge milieu-eisen omtrent energiebesparing en andere maatregelen.

Voor u als ondernemer is het uiteraard belangrijk om te voldoen aan deze eisen, zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid en efficiëntie van uw bedrijfsproces. Onze industriedeuren helpen u daarbij.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
Pack - Tata Steel - RAL 3002

Toepassingen van onze industriedeuren

BMP High Speed Doors levert snelle industriedeuren die zorgen voor een optimale mensen- en goederenstroom binnen uw bedrijfspand. Daarnaast verbeteren onze snelloopdeuren de veiligheid van uw werkomgeving en verlagen ze uw energieverbruik. Hiermee kunt u voldoen aan de eisen vanuit de overheid, terwijl u gelijktijdig uw bedrijfsproces optimaliseert.

Industriedeuren voor de normale industrie

De Dynamicroll® is de meest veelzijdige en meest verkochte industriedeur voor de normale industrie zoals fabrikanten van kleding, meubels en consumentenelectronica. Door de uitstekende producteigenschappen is deze populaire snelroldeur vrijwel overal in te zetten, tot een dagmaat van 7 meter. De unieke voordelen van de Dynamicroll® ten opzichte van andere industriële snelroldeuren, zijn de zelfherstellende eigenschappen en het feit dat de deur zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.

Industriedeuren voor werkomgevingen met specifieke eisen

Voor industrieën waar strenge eisen gelden voor de werkomgeving op het gebied van voedselveiligheid of luchtkwaliteit bieden wij speciale industriedeuren aan. Meer informatie over deze toepassingen leest u op de pagina’s over de voedingsindustrie en cleanrooms. Naast industriedeuren, leveren wij ook parkeergaragedeuren.

Prijzen industriedeuren

De prijzen van onze industriedeuren zijn zeer competitief. Bovendien zorgen de kwaliteit en robuustheid van onze snelloopdeuren voor lagere energie- en onderhoudskosten. Storingen aan de zelfherstellende Dynamicroll® deuren zijn vaak door uzelf op te lossen, zelfs bij aanrijdingen. Hierdoor heeft u zelden last van lange uitvalperiodes. Voor de andere industriedeuren zorgt uw dealer ervoor dat de deur snel weer operationeel is. Uw bedrijfszekerheid is hiermee maximaal geborgd.

Omdat elke bedrijfssituatie anders is, zijn exacte prijzen van industriedeuren niet zomaar te noemen. Wij zijn er echter van overtuigd dat de totale kosten gedurende de levensduurcyclus (TCO) van onze deuren, tot de laagste in de markt behoren.

Meer informatie?

Wilt u een nauwkeurige en vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op voor een verwijzing naar een dealer die bij u past.

Gerelateerde Snelroldeuren

Dynamicroll®

De Dynamicroll® is onze meest veelzijdige en meest verkochte snelloopdeur. Deze alleskunner is zowel binnen als buiten en in vrijwel elke sector inzetbaar.

Bekijk Dynamicroll®

Pack®

De snelle vouwdeur is ijzersterk, betrouwbaar en snel: de ideale oplossing voor grote, drukke doorgangen in de zware industrie waar veiligheid belangrijk is.

Bekijk Pack®