De beste snelroldeur voor Hulpdiensten en Rijksoverheid
Thermicroll Spiral 50 pic. 1-brandweer

Hulpdiensten en Rijksoverheid

De Rijksoverheid verleend veel verschillende diensten. Hierbij kunt u denken aan hulpdiensten zoals de brandweer, politie en spoedeisende medische hulp. Maar u kunt ook denken aan de opslag van strooizout of ander overheidsmateriaal. Snelheid, betrouwbaarheid en weersbestendigheid zijn zeer belangrijk voor vrijwel alle overheidsdiensten.

Snelroldeuren voor hulpdiensten en Rijksoverheid

Snelheid, isolatie en inbraakweerstand worden gecombineerd in onze Thermicroll® spiraalroldeuren. Deze snelle sectionaaldeuren zijn ontworpen voor intensief gebruik en dus uitermate betrouwbaar. Daarnaast zijn ze veilig, snel een zeer gunstig geprijsd.

De snelheid van deze deuren ligt altijd rond 1.5 meter per seconde. Hulpdiensten worden dankzij deze snelle deur niet gehinderd in vertrek op hoge snelheid. Voor goed zicht bij dergelijk vertrek kunnen de deuren vrijwel geheel transparant geleverd worden, door vensterpanelen toe te passen.

Benieuwd naar de beste oplossing? Bel onze specialisten

+31 85 130 39 81
Help mij met mijn keuze
Pack deuren voor een zoutopslag

Vouwdeuren voor opslag van overheidsmateriaal

Bij opslag van groot materiaal of bijvoorbeeld strooizout zijn met name weersbestendigheid, betrouwbaarheid en afmeting zeer belangrijk. De Pack© snelvouwdeur is dan al snel de beste optie. De Pack is leverbaar in afmetingen tot maar liefst 15 meter breedte en 10 meter hoogte. Ondanks de robuuste bouw, haalt de Pack nog altijd snelheden van 0,6 tot 1 m/s. Zeker gezien de grootte en stevigheid van de vouwdeur een indrukwekkende prestatie.

De deur kan geheel in RVS 441, RVS 304 of RVS 316 uitgevoerd worden, inclusief de profielen in het deurblad. Daarmee is de deur zeer goed bestand tegen weersomstandigheden of tegen de bijtende werking van opgeslagen chemicaliën of strooizout.

De Pack snelvouwdeur is energiebesparend en sluit zeer goed af. Daarnaast is deze snelle vouwdeur breed inzetbaar, uiterst betrouwbaar en prijstechnisch zeer gunstig in relatie tot de afmetingen waarin deze deur veelal wordt geleverd.

Overige toepassingen voor Hulpdiensten en Rijksoverheid

Voor interne logistiek in overheidsgebouwen is de Dynamicroll® snelroldeur de beste oplossing. De Dynamicroll® is een investering die op meerdere manieren bijdraagt aan veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid. De deur is snel, zelfherstellend en volledig te automatiseren.

Bent u werkzaam bij de rijksoverheid en zoekt u snelloopdeuren voor uw logistieke processen? Bekijk dan ook eens de pagina over logistieke deuren. Als er omgevingen binnen uw bedrijfsproces zijn, waar u specifieke eisen stelt aan hygiëne, dan is onze pagina over de voedingsindustrie interessant voor u.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze veilige en robuuste snelroldeuren voor de Rijksoverheid of wilt u weten hoe onze deuren uw opslag energiezuiniger kunnen maken? Neem dan contact met ons. We informeren u graag over de mogelijkheden en verwijzen u indien gewenst naar een dealer die bij u past.

Gerelateerde Snelroldeuren

Thermicroll®

Thermicroll® spiraalroldeuren zijn prijstechnisch zeer competitief en leveren de beste prestaties op het gebied van snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid

Bekijk Thermicroll®

Pack®

De snelle vouwdeur is ijzersterk, betrouwbaar en snel: de ideale oplossing voor grote, drukke doorgangen in de zware industrie waar veiligheid belangrijk is.

Bekijk Pack®

Dynamicroll®

De Dynamicroll® is onze meest veelzijdige en meest verkochte snelloopdeur. Deze alleskunner is zowel binnen als buiten en in vrijwel elke sector inzetbaar.

Bekijk Dynamicroll®