Verbeteren Koellogistiek met Nieuwe Dynamicroll Frigo 1 Deuren

Speciale kenmerken

  • Extra dik geïsoleerd deurblad
  • Afmetingen: 3.000 x 4.000mm
  • Windklasse 3

Een Deur die Isolatie en Snelheid Combineert

De Dynamicroll® Frigo 1 snelroldeur is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de strenge eisen van koel- en vriescelomgevingen. Met een deurblad van 18 mm dik biedt deze uitstekende thermische isolatie, wat essentieel is in ruimtes waar constante lage temperaturen cruciaal zijn voor het behoud van productkwaliteit.

Geoptimaliseerde Temperatuurbeheersing

Het behouden van stabiele temperaturen binnen de faciliteit is van het grootste belang, vooral bij de verwerking van vers fruit. De Dynamicroll Frigo 1 snelloopdeur, met zijn capaciteit om snel te openen en te sluiten tot 1 m/sec, minimaliseert energieverlies en verbetert de efficiëntie. Dit snelle mechanisme vermindert de tijd dat de deur open staat, wat leidt tot minder fluctuaties in de binnentemperatuur en een verlaging van de energiekosten.

Automatisering voor Maximale Efficiëntie

Deze koelceldeuren zijn volledig te automatiseren, zowel in het openen als in het sluiten. Dit zorgt ervoor dat de deuren alleen open zijn wanneer strikt noodzakelijk, en draagt bij aan het verminderen van het energieverbruik. De automatisering verhoogt tevens de veiligheid door het vermijden van onnodig handmatig ingrijpen, wat weer bijdraagt aan een soepelere en veiligere werkomgeving.

Bijdrage aan Duurzame Werkomgeving

Door de keuze voor de Dynamicroll Frigo 1 snelroldeuren zet de klant een belangrijke stap naar een duurzamere werkomgeving. Deze deuren niet alleen verbeteren de logistieke efficiëntie en veiligheid, maar dragen ook bij aan een betere energiehuishouding binnen de koellogistiek.

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help met mijn keuze