Snelloopdeuren, of snelroldeuren, vormen een essentiële aanvulling op moderne gebouwen. Ze bieden veel meer dan enkel een functionele toegang.

Deze deuren staan centraal in het verbeteren van de operationele efficiëntie. Maar daarnaast ook de esthetische uitstraling van een ruimte. Door hun unieke snelle open- en sluitmechanisme dragen snelloopdeuren aanzienlijk bij aan energiebesparing. Maar verhogen ze ook de veiligheid, en faciliteren ze een vlotte doorstroom van mensen en goederen.

De impact van snelloopdeuren reikt echter verder dan hun functionele voordelen. Ze bieden architecten en interieurontwerpers de kans om functionaliteit en esthetiek naadloos te integreren. Dit maakt elke ruimte niet alleen efficiënter en toegankelijker, maar verhoogt ook de visuele aantrekkelijkheid.

De bouwsector legt steeds meer nadruk op duurzaamheid en veiligheid. Hierdoor zijn snelloopdeuren een slimme keuze voor projecten die zich richten op energiebesparing en comfort.

Een pallet van mogelijkheden

BMP snelroldeuren openen een palet van mogelijkheden voor verschillende soorten ruimtes. Van industriële omgevingen tot commerciële gebouwen en zelfs geavanceerde medische faciliteiten.

Deze deuren zijn bedoeld om de efficiëntie en veiligheid te verbeteren. Maar ook om de architecturale esthetiek te verhogen. Dankzij een breed assortiment aan materialen, kleuren en afwerkingen kunnen BMP deuren worden aangepast om goed aan te sluiten bij elke designvisie.

Esthetische flexibiliteit van onze snelroldeuren

Onze snelroldeuren zijn meer dan alleen functionele elementen. Zo zijn ze een essentieel onderdeel van het esthetisch ontwerp van een gebouw. Ze bieden een perfecte harmonie tussen efficiëntie en stijl. Hierdoor zijn ze een uitstekende keuze voor ruimtes die beide aspecten waarderen.

Wij bieden architecten en ontwerpers een breed scala aan aanpassingsopties. Om zo elke ruimte te verfraaien met een persoonlijke touch.

Kleurrijke keuzes: een spectrum van mogelijkheden

Kleur vormt de ruggengraat van design, een essentieel element dat de toon zet en emoties oproept. Bij BMP kennen we dit principe door en door. Zo helpen we je graag jouw visie te realiseren.

Onze deuren zijn beschikbaar in 16 standaardkleuren. Daarnaast is er de mogelijkheid om de staanders en afdekkappen in elke RAL-kleur te kiezen. Zo zorgen ze voor een perfecte match met elk designconcept. Zo garanderen we dat onze producten naadloos aansluiten bij jouw visuele voorkeuren.

Persoonlijke touch: maak het uniek

In de wereld van vandaag is het belangrijk om uniek te zijn en op te vallen. Wij bieden de perfecte kans om jouw project op maat te maken. Dit kan met een full-color print op het doek. Deze speciale optie laat je iets unieks toevoegen dat jouw merk laat zien in het ontwerp.

Bovendien laten onze raamstroken en vensters natuurlijk licht binnen. Dit zorgt niet voor meer daglicht binnen, maar ook een verbinding creëert tussen binnen en buiten. Zo combineert u esthetiek met functionaliteit op een manier die zowel uitnodigend als representatief is.

Esthetiek ontmoet kwaliteit: het beste van beide werelden

Onze standaard afdekkappen en PE geleiders zijn ontworpen voor duurzaam. Maar daarnaast zijn ze ook functioneel en visueel aantrekkelijk. Deze combinatie zorgt ervoor dat onze deuren aan de praktische eisen voldoen. En daarnaast ook bijdragen aan de algehele esthetische waarde van uw ruimte.

Verbetering van ruimte met onze snelloopdeuren

In de dynamische wereld van vandaag is elke centimeter van een gebouw waardevol. Dit geldt vooral in dichtbevolkte stedelijke gebieden. Het is cruciaal om oplossingen te vinden die niet alleen functioneel zijn maar ook ruimte-efficiënt.

Onze snelroldeuren bieden een innovatieve benadering van ruimtebeheer en operationele efficiëntie. De deuren zijn perfect afgestemd op de hedendaagse behoeften van zowel commerciële als industriële omgevingen. Met een slim ontwerp dat functionaliteit combineert met esthetiek, laten we zien hoe onze snelloopdeuren meer bieden dan alleen toegang. Zo transformeren onze snelroldeuren de manier waarop ruimtes worden ervaren en gebruikt.

Ruimtebesparend design

Onze snelroldeuren zijn ontworpen om verticaal te openen en op te rollen. Hierdoor houden ze essentiële vloerruimte vrij die anders ingenomen zou worden door traditionele deursystemen. Deze functie is heel belangrijk in steden waar elke centimeter telt.

Door het compacte ontwerp van bijvoorbeeld bovenruimte of zijgeleiders kunnen onze snelloopdeuren naadloos integreren in elk gebouwontwerp. Zonder concessies te doen aan functionaliteit of esthetiek.

Snelheid en efficiëntie

De snelheid waarmee onze snelloopdeuren openen en sluiten is indrukwekkend. Het draagt bij aan het verminderen van energieverlies en optimaliseert de workflow binnen een bedrijf. Deze eigenschap is cruciaal in omgevingen waar tijd gelijk staat aan productiviteit, zoals in logistieke centra, fabrieken en commerciële ruimtes.

Door de efficiënte beweging zorgen onze deuren voor een soepele doorstroom van mensen en goederen. Dit is essentieel voor het handhaven van hoge operationele standaarden.

Onze snelroldeuren: innovatief & duurzaam

Bij BMP zetten we ons in voor het ontwikkelen van deuren die niet alleen aan de huidige behoeften voldoen, maar ook vooruitdenken aan de toekomst. Onze snelloopdeuren zijn het toonbeeld van innovatie en duurzaamheid. Ze zijn ontworpen om de milieu-impact te verminderen terwijl ze de efficiëntie van uw ruimtes verhogen.

Technologische vooruitgang voor duurzaam gebruik

In ons streven naar duurzaamheid en innovatie, zijn onze snelloopdeuren uitgerust met vooruitstrevende functies. Deze verlengen alleen de levensduur, maar ook onderhoud vereenvoudigen.

Een innovatief aspect van onze deuren is de zelfherstellende functie via een rits-bevestigingssysteem. Bij een incidentele aanrijding zal de rits uit zijn geleiding schieten, waardoor de deur minder snel beschadigt.

De sleuf in de PE-geleiders in het frame zorgen vervolgens dat de rits automatisch terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie. Deze slimme techniek zorgt ervoor dat de deur zichzelf in veel gevallen kan herstellen. Hierdoor kunnen bedrijfsprocessen na een ongelukje snel hervat worden zonder langdurige onderbrekingen.

Zelfherstellende snelroldeur

Energiebesparing door innovatief ontwerp

De snelheid van onze snelloopdeuren is niet alleen indrukwekkend maar draagt ook significant bij aan energiebesparing. Door de openingstijd te minimaliseren, verminderen onze deuren de luchtuitwisseling tussen verschillende zones. Dit is cruciaal voor het behouden van de temperatuur en het verminderen van energieverbruik.

Bovendien draagt het isolerende materiaal van het doek bij aan een extra laag van energie-efficiëntie. Hierdoor zijn onze deuren een slimme keuze voor elke organisatie die streeft naar duurzaamheid en kostenbesparing.

BMP: Een partner voor architecten

Bij BMP kennen we de uitdagingen waar architecten mee te maken krijgen, van ontwerp tot realisatie. We zijn er om u van begin tot eind te ondersteunen met deskundig advies, technische kennis, en een grondig inzicht in uw projectvereisten. In onze showroom vindt u een breed aanbod aan informatie over verschillende uitvoeringen, ontwerpmogelijkheden, en technische details, waarmee u de perfecte deur voor uw project kunt kiezen.

Daarnaast biedt onze online deuradviseur essentiële hulp bij het selecteren van de juiste deur. Onze BIM-modellen zorgen vervolgens voor gedetailleerde specificaties, waardoor de samenwerking tussen ontwerp en uitvoering soepel verloopt.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de perfecte deur of wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem dan contact op met ons adviesteam, of plan een bezoek aan onze showroom. Laat BMP uw partner zijn in het creëren van uitzonderlijke ruimtes.

Wij sturen u alleen een e-mail als we u op het telefoonnummer niet kunnen bereiken
Onze snelroldeur specialist neemt contact met u op via dit nummer
Geen zorgen, we gebruiken uw gegevens alleen om contact op te nemen i.v.m. de dealer aanvraag. Wij delen geen informatie met andere partijen. Privacy statement

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze