Bij BMP High Speed Doors begrijpen we dat hygiëne en efficiëntie cruciaal zijn in de voedingsindustrie. Daarom bieden wij snelroldeuren die specifiek zijn ontworpen om aan deze eisen te voldoen. Twee van onze prominente producten, de DynamicRoll Food en de DynaDry, bieden unieke voordelen voor bedrijven in deze sector. Dit artikel vertelt over de kenmerken van deze snelroldeuren én over hoe ze bijdragen aan een schonere en efficiëntere werkomgeving.

DynamicRoll DYNADRY - goot

DynamicRoll Food: hygiëne en efficiëntie

De DynamicRoll Food is een van onze meest populaire snelroldeuren, speciaal ontworpen voor de voedingssector. Een unieke eigenschap van deze deur is dat hij nu voortaan standaard wordt geleverd met schuine afdekkappen zonder extra kosten. Deze afdekkappen zijn ontworpen om vocht en vuilophoping te voorkomen, wat essentieel is in een omgeving waar hygiëne prioriteit heeft. Hoe dat werkt? De schuine kappen zorgen ervoor dat vocht automatisch van de deur afloopt. Dit ontwerp draagt bij aan een schonere werkomgeving en minimaliseert het risico op contaminatie (kruisbesmetting) van voedselproducten. Door deze innovatie is de DynamicRoll Food bijzonder geschikt voor toepassingen in natte of vochtige omgevingen, zoals slachthuizen, zuivelfabrieken en andere voedselverwerkingsfaciliteiten.

DynaDry: geavanceerde vochtbeheersing

Naast de DynamicRoll Food bieden wij ook de DynaDry, een nieuwere en meer geavanceerde deur die specifiek is ontworpen voor situaties waar vochtbeheersing van cruciaal belang is. De DynaDry gaat een stap verder door niet alleen vocht af te voeren, maar ook te controleren en op te vangen in een speciaal ontworpen opvangbak. Dit zorgt ervoor dat het water niet zomaar op de vloer terechtkomt, maar gecontroleerd wordt afgevoerd, wat belangrijk is in omgevingen waar voedsel direct door de deur wordt verplaatst. Eerder hebben we er dit blog over geschreven: DynaDry maakt een eind aan druppende snelroldeuren in de voedingssector.

De DynaDry is vooral nuttig in situaties waar voedsel in open kratten wordt verplaatst, omdat het voorkomt dat druppels op de producten vallen. Deze deur biedt een extra niveau van hygiëne en veiligheid, wat essentieel is in de voedingsindustrie.

De partner voor hoogwaardige snelroldeuren in de voedingssector

De DynamicRoll Food en de DynaDry van BMP bieden op maat gemaakte oplossingen voor de voedingsindustrie, met een sterke focus op hygiëne en efficiëntie. Of het nu gaat om de kosteneffectieve hygiëneoplossingen van de DynamicRoll Food of de geavanceerde vochtbeheersing van de DynaDry, wij blijven een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige snelroldeuren. Met voortdurende innovatie en klantgerichte benaderingen, blijven wij de standaard zetten in de wereld van industriële snelroldeuren. Meer weten? Bekijk onze Over ons pagina.

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze