Het is een bekend én ongewenst fenomeen in de voedingssector: snelroldeuren die vocht meenemen van de vloer. Het gevolg? Druppels die van het doek naar beneden vallen. Bijvoorbeeld op de belading van karren die er onderdoor rijden met kaas, vleeswaren of andere niet verpakte voedingsmiddelen.

DynamicRoll DYNADRY - goot

DynaDry heeft gepatenteerd anti-drup systeem

Gelukkig is er nu de DynaDry, de snelroldeur die een besmettingsvrij intern voedseltransport garandeert. De deur is ontworpen om condens en water af te voeren via een speciaal compartiment wanneer de deur geopend is. Het gepatenteerde en innovatie systeem beschermt de goederen die de deur passeren. Daarnaast is de deur eenvoudig te reinigen en voldoen alle onderdelen aan de hygiëne-eisen voor de voedingsindustrie.

DynaDry: bekijk de productvideo op YouTube

Op ons YouTube-kanaal is een korte en duidelijke productvideo van deze deur te bekijken. Naast deze animatie zijn er tal van productvideo’s meer te zien zoals de DynamicRoll Snelroldeur, de Thermicroll Spiraalroldeur en de Frigo2 Snelroldeur.

DynaDry: volledig te sluiten, eind aan vocht én tocht

We zien in de praktijk dat in de voedingssector de snelroldeuren vaak een klein stukje open staan. Dat doet men bewust om te voorkomen dat er geen vuil (water) aan de onderflap blijft hangen. Deze openstand, al is het maar een centimeter, zorgt voor een continue tochtstroom in de ruimte waar gewerkt wordt. Niet echt prettig voor de medewerkers en niet duurzaam bovendien. De DynaDry elimineert dit duurzaamheids- en tochtprobleem.

Tot slot nog even dit: brochures opnieuw geactualiseerd

Naast ons YouTube-kanaal dat we graag onder de aandacht brengen, hebben we wederom onze brochures geactualiseerd.

Meer weten, opmerkingen of mis je iets?

Bij BMP High Speed Doors distribueren we hoogkwalitatieve snelroldeuren, die wij exclusief leveren via een uitgebreid dealernetwerk, dat we in breedste zin van het woord ondersteunen. Al onze snelroldeuren staan garant voor hogere efficiëntie, betere veiligheid en lagere kosten.

Blijf op de hoogte van onze updates en nieuwe ontwikkelingen via onze website en YouTube-kanaal. Ons team van snelroldeurspecialisten staat voor je klaar, neem contact met ons op voor je vragen of opmerkingen.

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze