Snelroldeuren voor een Panelbloc Cleanroom
  • Dealer: Faac BV in samenwerking met ProCleanroom
  • Type deur: Dynamicroll® Cleanroom & Thermicroll®
  • Product: Dynamicroll® Cleanroom

Speciale kenmerken

  • Snelroldeuren voor de cleanrooms in combinatie met geluidsisolerende Thermicroll deuren
  • 8 stuks Dynamicroll® CB 125 snelloopdeuren
  • 2 stuks Thermicroll® spiraalroldeuren

Projectoplevering door ProCleanroom: 1500m² Panelbloc Cleanroom

In een recent afgerond project hebben we met trots onze expertise toegepast bij de oplevering van deuren in een indrukwekkende 1500m² Panelbloc Cleanroom. Deze gespecialiseerde omgeving stelde specifieke eisen aan de deuroplossingen, die wij nauwkeurig hebben ontworpen en geleverd in samenwerking met Faac BV & ProCleanroom.

CB-125 Snelloopdeuren: Stijlvol en Functioneel

Het project omvatte de levering van acht CB-125 deuren, waarvan vier met afmetingen van 3x4 meter en vier met afmetingen van 1.5x4 meter. De vezelversterkte PVC doeken zijn uitgevoerd in RAL 9010, en het frame is afgewerkt in RAL 9003. Deze kleurenharmonie draagt niet alleen bij aan de esthetiek maar ook aan de uniformiteit van de cleanroom.

Minimale luchtverplaatsing

De CB-125 deuren zijn niet alleen visueel indrukwekkend maar ook functioneel duurzaam. De Dynamicroll® CB-125 gaat supersnel open en dicht. Hierdoor is de doorgang naar de cleanroom zo kort mogelijke tijd open. Er is dus minder drukverlies en een kleiner risico op contaminatie door luchtverplaatsing. Door de nagenoeg perfecte afsluiting geldt dit ook in gesloten stand.

Cleanroom Snelloopdeuren

Thermicroll Deuren: Naadloze Integratie

Naast de CB-125 deuren zijn er ook twee Thermicroll deuren geleverd als essentieel onderdeel van het project. Met afmetingen van 4x3.20 meter en 3x3.50 meter zijn beide Thermicroll deuren volledig gecoat in RAL 9010, wat zorgt voor een naadloze integratie met het algehele ontwerp van de cleanroom

Spiraalroldeur: Geluidsisolatie op Maat

In de cleanroom zijn twee testruimtes gecreëerd met uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. In de testruimtes worden producten onderworpen aan een trillingstest, waarbij maximaal 90 dB wordt bereikt. Hiervoor speelden de Thermicroll deuren een essentiële rol. De speciaal ontworpen deuren, in combinatie met extra dikke geluidswerende wanden, hebben een opmerkelijke geluidsreductie van 20 tot 30 dB bereikt. Dit waarborgt dat het maximale geluidsniveau in aangrenzende ruimtes consistent binnen de voorgeschreven limieten blijft.

Maatwerk voor Cleanroomomgeving

Dit project benadrukt niet alleen onze toewijding aan hoogwaardige deuroplossingen, maar ook aan het leveren van maatwerk dat voldoet aan de specifieke eisen van een cleanroomomgeving. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij sturen u alleen een e-mail als we u op het telefoonnummer niet kunnen bereiken
Onze snelroldeur specialist neemt contact met u op via dit nummer
Geen zorgen, we gebruiken uw gegevens alleen om contact op te nemen i.v.m. de dealer aanvraag. Wij delen geen informatie met andere partijen. Privacy statement

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help met mijn keuze