Ruimtebesparende Snelroldeuren: Intervlag’s Nieuwe Aanwinst
  • Dealer: Deuren Service Den Besten
  • Type deur: Dynamicroll-90
  • Product: Dynamicroll®

Speciale kenmerken

  • Deur uitgevoerd met frontmotor
  • Deurblad uitgevoerd in RAL 1003 (geel)
  • Afmetingen: 2.790 x 2.960mm
  • Windklasse 3

Bij Intervlag Rotterdam stonden we voor een unieke uitdaging: het optimaliseren van de toegangswegen binnen beperkte ruimtes. Onze missie was helder - het vinden van een oplossing die niet alleen functioneel en efficiënt is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De keuze viel op de Dynamicroll-90, geïnstalleerd door onze vertrouwde dealer, Deuren Service Den Besten.

Ruimtebesparend Ontwerp

De Dynamicroll-90 snelroldeur onderscheidt zich door zijn slanke staanders van slechts 90mm. Deze innovatie maakt de deur bijzonder geschikt voor locaties waar de ruimte beperkt is, zonder in te boeten op de voordelen die de Dynamicroll-serie biedt.

Opvallende Kleurstelling

Esthetiek speelt een cruciale rol in onze keuze. Het deurblad van de Dynamicroll-90 snelloopdeur is uitgevoerd in een opvallende RAL 1003 (geel), die een levendig contrast vormt met het grijze frame (RAL 7016). Deze kleurencombinatie zorgt ervoor dat de snelle deur aandacht trekt, terwijl het frame subtiel opgaat in de omgeving.

Efficiënte Motorplaatsing

De beperkte beschikbare ruimte vereiste een slimme benadering van de motorplaatsing. De keuze voor een frontmotor elimineert de noodzaak voor zijruimte, waardoor de beschikbare ruimte maximaal wordt benut. Dit is een cruciaal aspect van het ontwerp dat bijdraagt aan de algehele efficiëntie en functionaliteit van de installatie.

Snelroldeuren zoals de Dynamicroll-90 zijn een slimme keuze voor veel bedrijven. Ze maken werkplekken beter, veiliger en comfortabeler. Dit project bij Intervlag Rotterdam laat zien hoe zulke deuren helpen om slim gebruik te maken van de beschikbare ruimte en dingen soepeler te laten lopen.

Wij sturen u alleen een e-mail als we u op het telefoonnummer niet kunnen bereiken
Onze snelroldeur specialist neemt contact met u op via dit nummer
Geen zorgen, we gebruiken uw gegevens alleen om contact op te nemen i.v.m. de dealer aanvraag. Wij delen geen informatie met andere partijen. Privacy statement

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help met mijn keuze