Rijkswaterstaat Leiden
  • Dealer: Habridon
  • Type deur: 3 x Pack vouwdeur
  • Product: Pack®

Speciale kenmerken

  • Deuren t.b.v. zoutopslag
  • Uitgevoerd in RVS 316 (speciaal RVS i.v.m. zout)
  • Afmetingen: 11.000 x 4.400mm
  • Windklasse 3

Rijkswaterstaat in Leiden; zoutopslag

Via onze dealer Habridon hebben wij drie speciale Pack vouwdeuren mogen leveren voor het project Rijkswaterstaat in Leiden. De deuren zijn circa 11.000 x 4.000mm (bxh). Dit zijn grote afmetingen, maar voor de Pack vouwdeur geen enkel probleem. De deur is speciaal ontworpen voor zware industrieën, waar vaak dit soort afmetingen bij komen kijken.

De bedrijfsdeuren zijn uitgevoerd in RVS 316. Er is gekozen voor dit speciale type RVS ten behoeve van de zoutopslag. De deur is tevens beschikbaar in RVS 441 en RVS 304. Voor de 'normale' toepassing kan de deur geheel verzinkt worden uitgevoerd, wat uiteraard prijstechnisch aantrekkelijker is.

Pack deuren voor een zoutopslag

Daarnaast is de vouwdeur uitgevoerd in windklasse 3, conform EN 12424. Onder de voorwaarden van deze Europese norm staat dit gelijk aan windkracht 11 op de schaal van Beaufort (zeer zware storm). Hiertoe is de deur uitgevoerd met extra stevige buizen en twee motoren om het hierbij behorende gewicht met een passende snelheid op te tillen.

De BMP Pack vouwdeur is een robuuste, betrouwbare en relatief snelle oplossing. Naast de toepassing in een zoutopslag, worden deze industriedeuren daarom veel geplaatst in de staalindustrie, houtbewerkingsindustrie, afvalverwerkingsbedrijven en grote depots. De deur bevat voor dit soort bedrijven de ideale combinatie tussen afmeting, snelheid, windweerstand en betrouwbaarheid.

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help met mijn keuze