Innovatieve Dynamicroll Frigo 2 Vriesdeur bij Sligro Antwerpen
  • Dealer: Mucon
  • Type deur: Dynamicroll Frigo 2

Speciale kenmerken

  • De deur is voorzien van 2 deurbladen
  • Afmeting: 2.400 x 2.800mm
  • Verwarming d.m.v. een blower tussen de doeken
  • Speciaal ontworpen voor de buitenschil van vriescellen

Een Deur die Isolatie en Snelheid Combineert

Namens onze dealer Mucon hebben wij de Dynamicroll® Frigo 2 mogen leveren bij de Sligro in Antwerpen. Deze snelroldeur is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de strenge eisen van koel- en vriescelomgevingen. Met zijn dubbele deurbladen biedt de Frigo 2 uitstekende thermische isolatie, wat essentieel is in ruimtes waar constante lage temperaturen cruciaal zijn voor het behoud van productkwaliteit.

Geoptimaliseerde Temperatuurbeheersing

Het behouden van stabiele temperaturen binnen de faciliteit is van het grootste belang, vooral bij de verwerking van diepgevroren producten. De Dynamicroll Frigo 2 vriesceldeur, met zijn capaciteit om snel te openen en te sluiten, minimaliseert energieverlies en verbetert de efficiëntie. Dit snelle mechanisme vermindert de tijd dat de deur open staat, wat leidt tot minder fluctuaties in de binnentemperatuur en een verlaging van de energiekosten.

Innoverende Verwarmingstechniek

Een bijzonder kenmerk van de Frigo 2 vriesdeur is de blower die warme lucht blaast tussen de deurbladen. Dit zorgt voor een soepele overgang tussen positieve en negatieve temperaturen, waardoor sneeuw- en ijsvorming op het doek wordt voorkomen. Bovendien voorkomt deze techniek gladde en natte doorgangen in de dagopening, wat de veiligheid en efficiëntie verder verbetert. De geleiders en motor van de deur zijn verwarmd, wat ervoor zorgt dat de Frigo 2 snelroldeur probleemloos functioneert in omgevingen tot -35°C.

Automatisering voor Maximale Efficiëntie

De Dynamicroll Frigo 2 snelloopdeuren zijn volledig te automatiseren, zowel in het openen als in het sluiten. Dit zorgt ervoor dat de deuren alleen open zijn wanneer strikt noodzakelijk, en draagt bij aan het verminderen van het energieverbruik. De automatisering verhoogt tevens de veiligheid door het vermijden van onnodig handmatig ingrijpen, wat bijdraagt aan een soepelere en veiligere werkomgeving.

Bijdrage aan een Duurzame Werkomgeving

Door de keuze voor de Dynamicroll Frigo 2 vriesdeuren zet Sligro een belangrijke stap naar een duurzamere werkomgeving. Deze deuren verbeteren niet alleen de logistieke efficiëntie en veiligheid, maar dragen ook bij aan een betere energiehuishouding binnen de koel- en vrieslogistiek. Dankzij de innovatieve technologie en hoogwaardige isolatie van de Frigo 2, kunnen bedrijven zoals Sligro hun operationele processen optimaliseren en hun ecologische voetafdruk verkleinen.

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help met mijn keuze