Bax Music Transformeert Winkelruimte met Dynamicroll Snelroldeur
  • Dealer: Matex
  • Type deur: Dynamicroll

Speciale kenmerken

  • Afmeting: 1.940 x 2.500mm
  • Full colour print op het deurblad
  • Naadloze integratie in het winkelinterieur

Een Visueel Aantrekkelijke Oplossing

We zijn trots om via onze dealer Matex een Dynamicroll snelroldeur met een full colour print te hebben geleverd aan Bax Music in Amsterdam. Deze snelloopdeur is niet zomaar een functioneel element; het is een stijlvolle toevoeging aan de winkelruimte. Het deurblad is voorzien van een prachtige full colour print met het logo van Bax Music, waardoor de snelroldeur perfect opgaat in de omgeving achter de toonbank.

Snelheid en Efficiëntie

De Dynamicroll snelroldeur is ontworpen om snel te openen en te sluiten, wat essentieel is voor een drukke omgeving zoals Bax Music. Het personeel kan hiermee snel en efficiënt toegang krijgen tot het magazijn, waardoor klanten nog sneller en beter geholpen kunnen worden. Het snelle openen en sluiten van de snelloopdeurdeur zorgt ervoor dat de doorgang naar het magazijn soepel verloopt.

Behoud van het Winkelbeeld

Een belangrijk voordeel van de Dynamicroll snelroldeur is dat het mooie winkelbeeld behouden blijft, zonder dat de efficiënte doorgang opgegeven hoeft te worden. De full colour print zorgt ervoor dat de deur visueel aantrekkelijk is en goed aansluit bij de branding en uitstraling van Bax Music.

Wij sturen u alleen een e-mail als we u op het telefoonnummer niet kunnen bereiken
Onze snelroldeur specialist neemt contact met u op via dit nummer
Geen zorgen, we gebruiken uw gegevens alleen om contact op te nemen i.v.m. de dealer aanvraag. Wij delen geen informatie met andere partijen. Privacy statement

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help met mijn keuze