Het was het hele jaar door behoorlijk druk. En dat is mede te danken aan onze klanten die, ook al hebben ze zelf drukke dagen, onze snelroldeuren veelvuldig onder de aandacht brengen.

Veel input gehad: dank!

We hebben veel input gehad in het afgelopen jaar. Onder meer over wat er beter kan en daar zijn we mee aan de slag gegaan. We hebben onze montagehandleidingen verbeterd en er staan meer deuren in de brochures. Ook zijn we gestart met BIM-tekeningen.

BIM in 2023

Volgend jaar gaan we verder met het opzetten van een database met tekeningen waar iedereen gemakkelijk bij kan. Deze tekeningen kan men dan downloaden via onze website.

Dynamicroll® B-Drive verbeterd

Op deurgebied zijn er ook verbeteringen doorgevoerd. Bijvoorbeeld in de Dynamicroll® B-Drive die steeds meer verkocht wordt. Zo zijn de tandwielen die het doek aandrijven vergroot en verstevigd. En het is gemakkelijker geworden om de tandwielen te vervangen wanneer dat nodig is.

Vooruitblik: meer voorraad, kortere levertijden

Ook in het volgende jaar doen we er alles aan om ervoor te zogen dat klanten zo min mogelijk druk ervaren rondom hun snelroldeuren. Dat bereiken we door goede kwaliteit te blijven leveren en door onze online en telefonische ondersteuning optimaal te houden. Verder blijven we focussen op snelle en gemakkelijke oplevering. We gaan meer producten in voorraad nemen zodat de levertijden korter worden.

Persoonlijk contact houdt onze focus

We blijven focussen op de kennis van onze snelroldeurspecialisten en houden het persoonlijke contact dat we zo belangrijk vinden vast. Altijd bereikbaar zijn, vragen direct beantwoorden en zaken zo snel mogelijk op lossen zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Verder gaan we volgend jaar weer volop trainingen geven, zowel op commercieel als op technisch vlak.

Nieuwe ontwikkelingen in deurenland

Aankomend jaar zijn er ook weer nieuwe ontwikkelingen op deurengebied. Zo komt er een deur die is gebaseerd op de Dynamicroll® Food, de DynaDry. Als je door de wasstraat rijdt en de deur waar je onderdoor rijdt is vochtig dan druppelt dat vaak op je schone droge auto. En datzelfde effect heb je in voedingssector: wanneer alles schoon is en afgespoten dan wil je geen druppels op de voeding hebben. Dus hebben we daar een handige opvangbak voor bedacht. De DynaDry zal begin 2023 worden gelanceerd.

tulband banner

Last but not least: taart en tulband

In de komende twee weken worden er weer tulbanden afgeleverd. Als blijk van waardering. En, als het aan ons ligt, als warm welkom in onze samenwerking van volgend jaar. We wensen je hele mooie dagen toe!

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze