‘Onze vorige website was vooral gericht op het vinden van nieuwe dealers. Maar nu we eenmaal een mooi netwerk hebben opgebouwd, willen we onze dealers juist nog actiever helpen om deuren te verkopen. En dat doen we dan weer door onze website vooral te richten op de eindgebruiker. Rechtstreeks deuren kopen is én blijft niet mogelijk voor de eindgebruiker, maar duidelijke informatie inwinnen natuurlijk wel’, aldus Marc van Vugt, BMP Nederland. ‘Je zou kunnen zeggen dat we van een push- naar een pull-strategie gaan. Dus waar we eerst vooral probeerden om onze snelroldeuren via dealers naar de eindgebruikers te krijgen, draaien we het nu om. We beogen dat de klant naar de dealer gaat en proactief om een snelroldeur van BMP vraagt’, vult collega Gerart Nijhoff aan.

nieuwe website BMP desktop

Nieuwe documentatie te downloaden, met dealerlogo op aanvraag

‘Dealers vinden op onze nieuwe website ook onze nieuwe documentatie die vanaf die plek rechtstreeks voor hen te downloaden is. Daar kan bovendien het logo van de dealer worden toegevoegd. Hetzelfde geldt voor de contactgegevens en de producten die de dealer wil tonen in de brochure’, aldus Gerart. ‘Uiteraard is het ook mogelijk om deze digitale brochure in fysieke vorm aan te vragen. Dealers die interesse hebben in een naar wens aangepaste brochure mogen even een berichtje sturen naar info@bmpnederland.nl’, zegt Marc.

Nieuwe website BMP Nederland? Lekker belangrijk

‘En dat wij, zoals dat met de meeste bedrijven gaat, best trots zijn op onze nieuwe website wil niet zeggen dat onze eindklanten en dealers daar erg door geboeid worden’, lacht Marc. ‘Waar het ons vooral om gaat is dat men onze drie belangrijkste USP’s blijft onthouden, want dát is waar we voor staan. Ten eerste zijn we gericht op lage kosten en hoge efficiëntie, ten tweede op betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid en ten derde een prettige werkomgeving. Dealers die nog niet lokaal vindbaar zijn op onze site, en zichzelf als ambassadeur van onze snelroldeuren beschouwen, mogen contact met ons opnemen. Op die manier zorgen we er samen voor dat we nog meer eindgebruikers gaan bereiken.’

Neem contact op met BMP

Uiteraard zijn we beschikbaar voor vragen, opmerkingen of andere zaken. Je bereikt ons rechtstreeks via info@bmpnederland.nl of door te bellen naar 085 130 39 81. We kijken uit naar je bericht.

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze