'We dachten, laten we de lente maar meteen goed beginnen. Mét een nieuwe servicebus', zegt Marc van Vugt, commercieel medewerker bij BMP Nederland, gerenommeerd snelroldeurspecialist uit Gelderland. 'Nu ons bedrijf groeit ontkomen we er niet aan om een extra bus in te zetten. Een prima ontwikkeling wat ons betreft, want het past helemaal in de visie van de stabiele manier waarop willen groeien. Namelijk gestaag en serieus, maar wél gecontroleerd zodat we oog houden voor aandacht voor onze klanten en gegarandeerde kwaliteit.'

blog foto nieuwe bus bmp

Groei faciliteren met mensen en middelen

'Eén van onze belangrijkste kenmerken is de betrouwbaarheid van ons bedrijf. Het goed willen bedienen van onze klanten zien we als één van de kernpijlers van ons bedrijf. Omdat we nu een extra vervoermiddel hebben ingezet kunnen we de belofte die we in een eerder blog maakten nakomen. We vertelden daarin dat we snel ter plaatse willen zijn als een dealer of eindgebruiker ons nodig heeft. Dit bereiken we inmiddels enerzijds door het inzetten van een extra collega die grotendeels voor deze taak is vrijgespeeld, en anderzijds nu dus ook door onze extra bus', aldus Marc.

De belofte: géén bla-bla

'Een andere belofte die we eerder in een blog verwoordden was die van ver wegblijven van bla-bla: het delen van een blog om het delen ervan. Dát zien we al genoeg voorbij komen op de social media-kanalen. Wij geloven dat communiceren om het communiceren weinig toevoegt. Daarom houden we het kort dit keer: we hebben gezegd wat we zeggen wilde. In ons volgende blog praten we inhoudelijk over de stijgende energieprijzen, en dat in combinatie met ons product', besluit Marc.

Benieuwd naar de nieuwe bus?

Of gewoon naar ons verhaal of behoefte aan wat uitleg? Neem even contact met ons op, we kijken uit naar je berichtje.

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze