Snelroldeuren zijn een cruciaal onderdeel van moderne bedrijfsgebouwen. Onze high-speed deuren bieden niet alleen functionaliteit, maar ook efficiëntie en veiligheid. We streven er daarom altijd naar om onze producten en diensten te verbeteren en te innoveren, en we hebben goed nieuws voor je: we hebben nieuwe BIM-tekeningen.

bim tekeningen snelroldeuren

Een nieuwe frisse start voor onze BIM-tekeningen

Kort samengevat: onze BIM-tekeningen waren aan vernieuwing toe, en dat is precies wat we hebben gedaan. De nieuwe tekeningen zijn niet alleen completer, representatiever en visueel aantrekkelijker, maar ook veel gemakkelijker te integreren in de bouwplannen.

De voordelen voor onze dealers

Een van de belangrijkste voordelen van deze vernieuwde BIM-tekeningen is de vereenvoudiging van het werk voor onze dealers. We begrijpen dat dealers vaak 3D-modellen intekenen in de plannen van de architecten en aannemers, maar dat het onprettig is om met de 3D modellen van onze deuren te werken. Vaak moet men zelf gaan knutselen of gebruikt men modellen van andere producten. Dit kan leiden tot conflicten en verwarring.

Met onze nieuwe BIM-tekeningen hoef je je geen zorgen meer te maken. Je kunt nu eenvoudig de BMP snelroldeuren integreren in de plannen van de architecten en aannemers. Dit bespaart niet alleen tijd, maar voorkomt ook mogelijke conflicten in het werk.

Gemak en efficiëntie in grote projecten

Onze vernieuwde BIM-tekeningen zijn met name interessant voor grote projecten. De mogelijkheid om snelroldeuren moeiteloos in te voegen kán een gamechanger zijn wanneer je als dealer veel bij dit soort grote projecten betrokken bent. Want door deze verdiepingsslag kun je nu eenvoudig en nauwkeurig plannen en projecten uitvoeren. Je ziet geen belangrijker details meer over het hoofd.

Uitbreiding van onze download area

Onze nieuwe BIM tekeningen zijn eenvoudig te downloaden via onze vernieuwde download area. Hier vind je alle benodigde informatie en bestanden voor je projecten met onze snelroldeuren. En we blijven bezig met het toevoegen van nieuwe tekeningen om je werk gemakkelijker te maken.

De online deuradviseur!

Naast de vernieuwde BIM-tekeningen hebben we in ons calculatieportaal een online deuradviseur toegevoegd. Aan de hand van een aantal vragen adviseren we je met deze tool welke deur geschikt is voor jouw specifieke situatie.

We houden je op de hoogte

Bij BMP High Speed Doors zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan onze dealers. Met onze vernieuwde BIM-tekeningen maken we je leven gemakkelijker en je projecten efficiënter.

Blijf op de hoogte van onze updates en nieuwe ontwikkelingen op onze website en download area. Samen streven we naar succesvolle projecten en tevreden klanten.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen bij ál je behoeften rondom snelroldeuren.

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze