Bij BMP zijn we, zoals je inmiddels wel weet, continu bezig met innovatie en verbetering van onze producten. De nieuwste toevoeging aan onze snelroldeuren is daar een mooi voorbeeld van: bekijk hier het korte, alleszeggende filmpje waarin de robuuste, transparante slagknop mét rood en groen licht wordt gepresenteerd. Deze aanpassing maakt een wereld van verschil als het gaat om veiligheid en duidelijkheid voor de gebruikers van de snelroldeur. De knop wordt standaard meegeleverd bij nieuw bestelde deuren!

Wat maakt deze nieuwe, robuuste slagknop zo bijzonder? Wel, de knop is voorzien van een knipperende ledlamp. Deze ogenschijnlijk kleine verandering maakt de deur uniek en onderscheidt deze van de rest.

Verhoogde veiligheid

Een belangrijker voordeel is het feit dat deze knop meer veiligheid biedt gedurende de werkdag. Want het snel en automatisch sluiten van deze deuren is een groot voordeel, maar het is tegelijkertijd vaak onduidelijk wanneer de deur precies naar beneden komt. Met de knipperende led-knop is daar geen twijfel meer over. Of je nu te voet bent óf binnen of buiten het pand op een heftruck rijdt, je kunt altijd zien wanneer de deur gaat sluiten door de voorwaarschuwing van de knop. Dit zorgt voor een veiligere werkomgeving voor alle betrokkenen.

Eenvoudige aan te sluiten naar wens van de klant

Wat deze knop verder kenmerkt, is het gemak van installatie en gebruik. De monteur kan op locatie zelf instellen hoe de knop knippert, zodat het gebruik ervan perfect aansluit bij de behoeften van jouw klant. De installatiehandleiding is online te vinden en voor vragen kunnen de monteurs altijd met ons bellen.

De keuze is reuze

Tot slot, om het gebruiksgemak verder te vergroten, kun je de kleuren van de knop instellen op rood en groen, zodat de aanwezigen altijd weten waar ze aan toe zijn. Zo kun je ervoor kiezen om de kleur groen te tonen als de deur open is óf juist als deze gesloten is. Het rode led-licht knippert, in ons laatste voorbeeld, dan als de deur open is bij wijze van ‘gevaar’. Maar, zoals gezegd: je stelt dit in naar de persoonlijke voorkeur van jouw klant. Dat geldt overigens ook voor de knop zelf. Wanneer de eindklant liever met de bekende zwarte kap op de knop blijft werken, geef dat dan even aan in het systeem. Als je niets aangeeft wordt automatisch de vernieuwde versie meegeleverd.

Géén meerprijs

De vernieuwde slagknop wordt overigens zonder meerprijs geleverd. Een tweede transparante led-knop, bijvoorbeeld aan de ándere kant van de deur, wordt tegen een verlaagd tarief aangeboden.

Extra stap, op naar volgende

Kortom, met de introductie van deze nieuwe transparante slagknop zetten we bij BMP Doors weer een extra stap richting veiligheid, gebruiksgemak en innovatie. Heb je vragen over dit onderwerp dat niet in ons artikel naar voren komen? Neem dan even contact met ons op.

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze