In onze wereld is tijd en efficiëntie belangrijk. Trage en inefficiënte toegangspunten zorgen voor frustratie bij bedrijven. Dit geldt voor bedrijven in alle sectoren.

Bedrijven ervaren problemen met hun toegangsinfrastructuur. Dit leidt tot lange wachttijden, energieverlies en vertraagde doorstroming van goederen.

Wat als er een oplossing is die deze problemen kan oplossen? Deze oplossing kan jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen. Wij zijn we ervan overtuigd dat snelloopdeuren precies dat kunnen doen.

Snelloopdeuren zorgen voor snelle toegang en een soepele doorstroom van mensen en goederen. Dit verhoogt de operationele efficiëntie en bespaart kosten. Snelloopdeuren verbeteren de prestaties en productiviteit van uw bedrijf. Dit geldt voor andere distributiecentra, productiefaciliteiten en magazijnen.

Snelloopdeuren vs. Traditionele deuren

In de wereld van bedrijfsvoering draait alles om efficiëntie en kostenbesparing. Daarom is het vergelijken van verschillende opties essentieel om de beste keuze te maken voor jouw bedrijf. Een van deze keuzes omvat de selectie tussen traditionele deuren en snelloopdeuren.

1

Energie-efficiëntie

Snelloopdeuren bieden een uitmuntende energie-efficiëntie, een duidelijk voordeel ten opzichte van traditionele deuren. Traditionele deuren blijven vaak lang open staan. Hierdoor kan warme of koude lucht ontsnappen. Snelroldeuren openen en sluiten razendsnel, wat het verlies van warme of koude lucht drastisch vermindert. Dit kan tot aanzienlijke energiebesparingen leiden voor jouw pand. Vooral in omgevingen waar klimaatbeheersing cruciaal is.

2

Operationele kosten

Een ander voordeel van snelloopdeuren is hun lagere operationele kosten op lange termijn. Het design heeft weinig bewegende onderdelen. Dit minimaliseert slijtage. Zo vergen de sneldeuren minder onderhoud dan traditionele deuren. Minder reparaties betekent minder downtime. Dit leidt tot lagere onderhoudskosten over de levensduur. De totale eigendomskosten (TCO) dalen hierdoor aanzienlijk.

3

Levensduur

Ten slotte bieden snelloopdeuren ook voordelen op het gebied van levensduur. De gebruiksfrequentie is hierin een sleutelfactor. Een standaard industriedeur heeft een vergelijkbare levensduur als de snelroldeur. Maar een snelloopdeur ondersteunt veel intensiever gebruik. Dit levert een langere levensduur en hogere ROI op. Zo kan je profiteren van een betere rendement op investering.

Voordelen van Onze Snelloopdeuren:

Onze snelloopdeuren bieden talloze voordelen die hen onderscheiden:

1

Zelfherstellend

Ontworpen om beschadiging te voorkomen en minimaliseert downtime en reparatiekosten dankzij het gepatenteerde zelfherstellende mechanisme.

2

Razendsnel open en dicht

Indrukwekkende open- en sluitsnelheden zorgen voor een vlotte doorstroom van mensen en goederen. Hierdoor wordt de productiviteit verhoogd en wachttijden worden beperkt.

3

Onderhoudsarm

Duurzaam ontwerp vereist minimaal onderhoud en levert langdurige prestaties, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

4

Geschikt voor binnen en buiten

Betrouwbare oplossing voor het beheren van toegangspunten en het verbeteren van workflows in elke omgeving, binnen of buiten.

5

Zeer weinig inbouwruimte nodig

Compact ontwerp vereist minimale inbouwruimte. Hierdoor zijn de sneldeuren ideaal voor installaties met beperkte ruimte.

Een snelloopdeur voor iedere branche

In diverse industrieën spelen snelloopdeuren een essentiële rol bij het verbeteren van processen. Maar ook bij het handhaven van veiligheid en het verbeteren van efficiëntie. Onze deuren bieden een scala aan voordelen specifiek afgestemd op de behoeften van elke sector.

Detailhandel: Ruimtebesparing met Snelroldeuren

In de detailhandel draait alles om snelheid, toegankelijkheid en ruimtebesparing. Snelloopdeuren bieden de perfecte oplossing voor deze uitdagingen, waardoor winkels soepel kunnen draaien, zelfs tijdens piekuren.

De Dynamicroll® One biedt hier de perfecte oplossing. Deze retail snelroldeur is ontworpen voor kleine ruimtes en een klein budget, maar levert toch goede prestaties. Hierdoor kunnen winkels efficiënt draaien. Zelfs tijdens piekuren, waarbij efficiëntie wordt behouden zonder in te leveren op toegankelijkheid.

Daarnaast kunnen deze industriële roldeuren worden aangepast met elke gewenste kleur of print, inclusief logo's. Dit maakt ze niet alleen praktisch maar ook een effectief promotiemiddel.

Industrie: Snelloopdeuren voor Veiligheid

In de industriële sector is flexibiliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid essentieel. Snelloopdeuren verbeteren de workflow, beschermen tegen omgevingsfactoren en verhogen de productiviteit.

Als de Kameleon onder de Snelloopdeuren past Dynamicroll® zich aan diverse industriële omgevingenaan. Daarnaast biedt het veelzijdige prestaties voor uiteenlopende industriële behoeften. Met ongeëvenaarde veelzijdigheid en aanpasbaarheid is Dynamicroll® een onmisbare aanwinst voor elke industriële faciliteit.

De DynamicRoll® MS150 biedt een optimale mechanische barrière voor veilige werkomgevingen. Veiligheid is gegarandeerd door het dynamische ontwerp en de afscherming van machines en productielijnen tijdens bedrijf.

Farmaceutische Industrie: Contaminatiecontrole met cleanroom deuren

In de wereld van farmaceutische laboratoria, cleanrooms en opslagvoorzieningen is het essentieel om strikte omgevingsnormen te handhaven. Snelloopdeuren spelen een cruciale rol bij het voorkomen van contaminatie en het waarborgen van optimale omgevingscondities.

Dynamicroll® Cleanroom snelloopdeur biedt een betrouwbare oplossing. Deze sneldeur, met zijn innovatieve, gepatenteerde magneetsluiting, zorgt voor een perfecte afdichting en verbeterde controle over luchtstromingen. Hierdoor wordt een hoger niveau van hygiëne in kritieke ruimtes wordt bereikt. Voor de farmaceutische sector, waar hygiëne en steriliteit cruciaal zijn, is deze deur de perfecte keuze.

Logistiek & Distributie: Snelroldeuren voor Efficiënte Workflow

In de logistieke sector draait alles om efficiënte doorstroming, betrouwbare toegang en klimaatbeheersing. Hierbij zijn snelloopdeuren essentieel voor naadloze operaties in distributiecentra, magazijnen en laad- en loszones.

Onze Dynamicroll® deuren verhogen de doorvoersnelheid en verbeteren toegang in logistieke centra. Deze sneldeuren passen zich aan elke uitdaging aan, ideaal voor dynamische logistieke processen.

Voedselindustrie: Snelroldeuren voor Hygiënische Perfectie

In de voedselindustrie zijn hygiëne, klimaatbeheersing en toegankelijkheid van cruciaal belang. Snelloopdeuren bieden een ideale oplossing om aan deze eisen te voldoen. Tegelijkertijd zorgen de sneldeuren voor een efficiënte doorstroming van goederen.

Dynamicroll® Food Inox staat garant voor de hoogste kwaliteit in hygiëne en klimaatbeheersing. Hoogwaardig hygiënisch ontwerp kenmerkt deze deur. Het roestvrijstalen frame zorgt voor uitmuntende hygiëne, reinigbaarheid en chemische bestendigheid. Ideaal voor voedselverwerking en koel- en vriesruimtes.

Voor koelcellen biedt Dynamicroll® een specifieke oplossing die gericht is op betrouwbare isolatie en efficiënte toegang. Daarnaast is de Dynamicroll® Frigo 2 vriesceldeur speciaal gemaakt voor vriescellen.

Bij beide koelceldeuren en vriesceldeuren ligt de nadruk ligt op het handhaven van lage temperaturen. Maar ook het voorkomen van condens- en ijsvorming. En dit zonder concessies te doen aan toegankelijkheid.

Auto-industrie: Naadloze Toegang met Spiraaldeuren

In de auto-industrie is efficiëntie, snelheid en veiligheid van het grootste belang. Snelloopdeuren bieden een naadloze toegang tot garages, autoreparatiewerkplaatsen en autodealerships. Hierdoor wordt de workflow verbeterd en een gecontroleerd klimaat wordt behouden.

De Thermicroll® spiraaldeur biedt efficiënte doorgang met geïntegreerde koppelingsopties voor een naadloze verkeersstroom. De spiraaldeur weerstaat windsnelheden tot 120 km/uur voor betrouwbare prestaties. Hierdoor is de deur ideaal voor diverse toepassingen in de auto-industrie.

Snelloopdeur Op Maat: Jouw Deur, Jouw Specificaties

Nieuwsgierig naar hoe snelloopdeuren jouw bedrijf kunnen verbeteren? Vul je gegevens in. Een van onze experts zal snel contact met je opnemen. Bespreken samen de opties.

Verken ook onze online deuradviseur. Beantwoord enkele vragen en krijg advies over welke deur het beste bij jou past.

Kies de deur die bij mij past

Nu alvast benieuwd? Bel of e-mail onze specialisten.

+31 (0)85 130 39 81
Help mij met mijn keuze